Skip Navigation LinksActualMedia-blocks-hu

A Blocks.hu egy nyereményjáték oldal, ahol folyamatosan találhatóak nyereményjátékok és minden hónapban lehet nyerni. A játék regisztrációhoz és személyes adatok (név, nem, születési dátum, lakhely típusa, lakcím, e-mail cím) megadásához kötött. A játékban résztvevők naponta egy kérdésre válaszolhatnak.  Minden helyes válasszal növekszik a nyerési esély.

Mivel az oldalon kizárólag regisztrált felhasználók játszhatnak, ennek köszönhetően lehetőség van célozottan hirdetni nem, életkor és lakhely szerint!

A felhasználók, a kvízkérdés szövegében elhelyezett linkre kattintva ismerik meg a helyes válaszhoz szükséges információt. A kattintás során meglátogatják a hirdető honlapjának, microsite-jainak különböző oldalait, lájkolják Facebook csoportját, megnéznek egy kapcsolódó videót, feliratkoznak hírlevelére, vagy akár kitöltenek egy regisztrációs űrlapot.

A Blocks.hu játék motorja mögötti teljes háttérkép a hirdető kreatívja szerint lecserélhető. Általános esetben ez a kreatív havonta vagy kéthetente változik, mindig az aktuális évszak, külső események hangulatát visszaadva (pl. nyár, szüret, karácsony, Valentin nap, húsvét stb.). Az egyes kreatívok 3-3 verzióval rendelkeznek, melyek a hivatalos napfelkeltéhez és naplementéhez igazodva reggeli, nappali, vagy éjszakai hatást vesznek fel.

 

Demográfiai Adatok:

 

Férfi: 27%, Nő 73%

Lakhely: Budapest: 23%, megyeszékhely és vidéki város: 46%, község: 31%

Korcsoportok: 0-18 éves korig: 9%, 19-30 éves korig: 43%, 31-45 éves korig: 32%, 46-62 éves korig: 13%, 63 éves kor felett: 3%

 

Médiaajánlat:

Oldalunkon változatos megoldást kínálunk minden megjelenési igényre.
Egyedi elképzeléseivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!