Skip Navigation LinksActualMedia-echotv

​​

A www.echotv.hu egyidős az Echo televízióval, szerkesztőink sokadik éve adnak hírt Magyarország és a nagyvilág eseményeiből.

Legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy az olvasók megismerjék egy adott nap legaktuálisabb belpolitikai, gazdasági és külpolitikai eseményeit, de foglalkozunk a kultúra, sport, vagy éppen tudományos ismeretek terjesztésével is.

Fontosnak tartjuk, hogy értéket közvetítsünk olvasótáborunk felé. Ez a tábor szerencsére évről évre nőtt, köszönhetően a hírek mennyiségének (napi 80-100 hír), illetve munkatársainknak.

Természetesen maga a tartalom és az igényesség is fontos, ezért egy hírt olykor faragunk, elveszünk belőle, hozzáadunk, hozzáírunk.

Legfontosabb segítségnek az Echo Tv híradójának munkatársait tartjuk. Munkánk kölcsönös, mi segítjük őket, ők segítenek minket. Számos hírt és információt osztunk meg egymással az eredményesebb munka érdekében. Igyekszünk a honlapot a televízió képére formálni, azt az értéket írásos formában továbbítani, amihez az olvasók a képernyőt nézve jutnak.

Ha esetleg valaki lemaradt egy televíziós adásról, honlapunkon évek óta működik videoarchívumunk, melyen az Echo Tv összes műsora fellelhető és visszanézhető, így közönségünknek nem kell lemaradnia semmiről.

 

Médiaajánlat:

Oldalunkon változatos megoldást kínálunk minden megjelenési igényre.
Egyedi elképzeléseivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!​