Skip Navigation LinksActualMedia-gyerekabc

A Gyerek ABC mindazokhoz szól, akik a családtervezés küszöbén állnak, akiknél hamarosan kopogtat a gólya, és akiknek a házát már gyerekzsivaj tölti be.


Oldalunk végigkíséri a családtervezés, a terhesség, a szülés és újszülöttkor időszakát, majd követi a baba fejlődését egészen a kisgyermekkorig.

Érdekes és hasznos cikkek, tanácsok és ismertetők segítik olvasóinkat a gyermekvállalás, - gondozás, - ápolás és nevelés útján. Közvetlen hangvételű, életből merített példákkal illusztrált írásaink - a pozitív visszajelzések alapján - sok ifjú szülőnek nyújtottak már segítséget.

Oldalunk nélkülözhetetlen információkkal szolgál a családtámogatási ellátásokról és a gyermek első okmányairól. A közérthetően megfogalmazott ismertetőket gyakorlati tanácsok, naprakész ügyintézési információk teszik teljessé, nem csoda, hogy e rovatunkat a szülők számtalan esetben ajánlották már egymásnak különböző fórumokon.Célcsoportunk a 20-45 éves korosztály, elsősorban gyermekvállalásra készülő hölgyek, ifjú párok, terhes kismamák és kisgyermekes szülők.


Médiaajánlat

Oldalunkon változatos megoldást kínálunk minden megjelenési igényre. Egyedi elképzeléseivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!