Skip Navigation LinksActualMedia-handball

A 2001-ben alapított honlapunk, a handball.hu magyar és nemzetközi nőikézilabda-portál a női kézilabdasport minden területén jelen lévő információs oldal.

A percre kész információk, hírek megjelentetése mellett igyekszünk folyamatosan a háttér mögé is bepillantani, mindezt pedig a bulvár műfajától való szándékos távolmaradás szem előtt tartásával tesszük.

 

A hazai NB I–es bajnokság nyomon követésével párhuzamosan foglalkozunk nemcsak a magyar csapatokat érintő, hanem a külföldi együttesek nemzetközi szereplésével is, legyen szó akár klubokról, akár nemzeti válogatottakról.

A nagy nemzetközi kupák (Bajnokok Ligája, EHF-kupa, KEK, Challenge-kupa) mellett az év minden nemzetközi megmérettetését nyomon követjük, a barátságos találkozóktól kezdve a világversenyekig bezárólag. Az Európa- és világbajnokságokon – egyetlen kivétellel – megalakulásunk óta személyesen is képviseltettük, képviseltetjük magunkat.

 

2005-ben – nagy megtiszteltetésként – az Európai Kézilabda Szövetségtől (EHF) kaptunk felkérést, mely alapján azóta is töretlenül segítjük munkájukat cikkeinkkel, fotóinkkal.

 

A Bajnokok Ligája sorozat magyarországi közvetítését a 2007/2008-as szezontól átvevő Viasat3 csatorna mellett a kezdetektől, folyamatosan szakmai partnerként állunk. Ennek keretében a közvetítéseikhez nyújtunk háttér-információkat. ​

Médiaajánlat

Oldalunkon változatos megoldást kínálunk minden megjelenési igényre.

Egyedi elképzeléseivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!