Skip Navigation LinksActualMedia-haszon

​​

A haszon.hu a Haszon magazin online változata. Az oldalon a fő tartalomforrás két részre osztható. Naponta friss tartalommal jelentkezik a napi hírlevelünk rövid, lényegre törő információkkal, valamint a lapban megjelenő cikkek is felkerülnek minden hónapban. Az oldallal együttműködve folyamatosan frissítjük a Facebook rajongói lapunkat is, ahol az olvasók aktivitása különösen magas.

 

 

 

10 dolog, amit tudnia kell – a Haszon napindító hírlevele

Van ideje végigböngésznie minden internetoldalt, lapot, hírlevelet? Legyen jól informált, és szánja másra értékes idejét. A Haszon  minden reggel elküldi a nap 10 legfontosabb hírét, információját, és azokat egyetlen egy oldalra sűrítve röviden és érthetően tálalja. Így megbízható, tényszerű forrásból olvashatja a legrövidebb napilapot. Az aktuális gazdasági, bel- és külföldi hírek, hasznos tippek mellett a reggeli friss árfolyamokat és programajánlót kapnak az olvasók. A napindító hírlevél nagyfokú hitelességéről és komolyan vehetőségéről lett ismert.

Olvasói réteg: 65%-ban AB státuszú üzletember

 

 

Haszon heti hírlevél – Richard Branson tanácsaival

A Haszon Lapkiadó exkluzív jogot kapott a világ legismertebb vállalkozója, Sir Richard Branson cikksorozatának magyar közlésére. A hónap legátfogóbb cikke a Haszon magazinban jelenik meg, ezen kívül minden héten csütörtökön egy-egy izgalmas, praktikus, szellemes írás a Haszon heti hírlevelének vezető anyaga. A vállalkozóknak szóló hírlevél ezen kívül aktuális és hasznos ötletekkel, statisztikákkal egészül ki, valamint rendszeresen közli az ország legjobb HR-blogjának, a Job(b)állás legfrissebb cikkét. Innen tudhatók meg a Haszon legfrisebb akciói, megjelenései is.

 

Médiaajánlat

Oldalunkon változatos megoldást kínálunk minden megjelenési igényre. Egyedi elképzeléseivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!