Skip Navigation LinksActualMedia-hazi-mozi

A Házi-mozi portál 2002. óta a téma iránt érdeklődők legkedveltebb internetes felülete, cikkeket, híreket, termékinformációkat nyújtó magazin és vásárlást segítő termékadatbázis.

A Házi-mozi portál 2002 januárjában jelent meg a világhálón, s azóta a téma iránt idehaza érdeklődők legkedveltebb internetes felületévé vált. A portál két alapvető funkciót tölt be. Egyrészt egy a témával foglalkozó magazin, másrészt egy a vásárlók eligazodását termékválasztását segítő adatbázis.

A magazin cikkeiben, szakcikkeiben és termékismertetőiben közérthető ismereteket és tájékoztatást nyújt az olvasóknak a házi-mozizás gyakorlati kérdéseiről, a szórakoztatóelektronika technológiáikról és trendekről, valamint konkrét készülékekről. A portál mindezeken felül hetente átlag öt a témakört érintő friss hírt jelentet meg. A cikkek színvonalának elismerése, hogy azokat számos más weboldal is átveszi.

A portál adatbázisa a házi-mozik céljára alkalmazható képmegjelenítők, hangsugárzók, erősítők és műsorforrás készülékek adatait tartalmazza. Az adatbázis oldalakon a készülékek előrendezhetőek, megtekinthetőek és összehasonlíthatóak adatlapjaik. A készülékekből összeállítható egy terméklista, ami elküldhető a portál szerkesztőségébe szaktanácsadás vagy ajánlatkérés céljából. A Házi-mozi portál ugyanakkor nem internetes áruház és nem szolgál ki közvetlen kereskedelmi tevékenységet.

A Házi-mozi portál fórumot is biztosít regisztrált látogatóknak, amelyet sokan használnak segítséget vagy tájékoztatást kérve.

2008 júniusában indult el a Házi-mozi TV videós weboldal, amely főleg sajátkészítésű rövid műsorokat kínál az oldalt meglátogató nézőknek.

 

Médiaajánlat:

Oldalunkon változatos megoldást kínálunk minden megjelenési igényre.
Egyedi elképzeléseivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

​