Skip Navigation LinksActualMedia-hir6

A hir6.hu 2007 óta megjelenő, teljes egészében magyar tulajdonban lévő hírportál, melynek központi szerkesztősége Békéscsabán található. (Természetesen) országos jellege mellett regionális jelenléte is dinamikusan fejlődik, mely jelenleg Békés megyében a legerőteljesebb, innen jelentkezik a legnagyobb hírforgalommal, itt épült ki legteljesebben forrásgyűjtő hálózata, de a hírportál már Csongrádban is megvetette lábát.

Hírré (híressé) tesszük a településeken, s országosan is

           A települési hírszolgáltatással az a célunk, hogy a községekben, városokban élők gazdasággal, politikával, sporttal, kultúrával, egyéb helyi kérdésekkel kapcsolatos tevékenységéről tájékoztatás során az ott élők eredményeivel, sikereivel is megismertessük az adott település lakosságát. S minderről általunk a megyében, az országban, s ha kell, szerte a világban tudomást szerezhessenek. 

           Mindenkihez szólunk: az óvodásoktól kezdve, akik szárnyaikat bontogatják egy anyák napi műsor keretében, az általános és középiskolák színes eseményein át egészen a felnőttekig, akik életükkel, tevékenységükkel kapcsolatban ezernyi információt kívánhatnak közölni az olvasókkal – rajtunk keresztül.

           A megyei hírszolgáltatás célja a megyében történő főbb események közvetítése. Az is célunk, hogy a településeken történtek kellő hangsúlyt kapjanak a hírekben, tudósításokban, interjúkban, publicisztikákban, s ha kell, riportokban is. Ezzel lehetőséget kínálunk a megyék településein élőkkel kapcsolatos információk  megyék, illetve az ország hírszolgáltatásába való eljuttatására.

Nyereményjátékok heti megújulással

Olvasóink hétről-hétre megújuló nyereményjátékkal nyerhetnek belépőt színházba, diszkóba, fürdőbe, de gazdagodhatnak más, értékes tárgyakkal, például ékszerekkel is.

Apróhirdetés – a gyorsaság előnyével

Apróhirdetési rendszerünkben a legkülönfélébb kategóriákban (például ingatlan, műszaki cikk, állás) kereshet rá a kínált termékre illetve szolgáltatásra, de meghirdetheti akár saját, eladásra kínált termékeit is.

 

Médiaajánlat:

Oldalunkon változatos megoldást kínálunk minden megjelenési igényre.
Egyedi elképzeléseivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

​