Skip Navigation LinksActualMedia-huszadikszazad

​​

A huszadikszazad.hu egy internetes napilap, mely 1900 január 1-től 1999. december 31-ig tekint rá a világra, és kiemelten Magyarországra. A történelemnek ezt a száz éves útját 40 hónap alatt tesszük meg, időarányosan tehát 1 év 2 hétnek felel meg.

A rovatok a hét minden napján  vasárnap kivételével  azonos mennyiségű frissített tartalommal bővülnek.

Az oldal célja, hogy a korabeli sajtó szöveghű részletei alapján a nagypolitika csúcsaitól a kisemberek mikrovilágáig ábrázoljuk a kort, a mindennapi élet lüktetését: az embert, akik voltunk 100 éve, 50 éve, 10 éve.

 

 

Látogatottsági információk:

 

Az oldal látogatóinak kora a 14 évesektől a nyugdíjas korú internet-felhasználókig bárki, akit a modern kori történelem bármilyen szempontból érdekel, beleértve a politikát, a gazdasági életet, a kultúrát, a tudományt, a technikát, a sportot és a bulvár világának szerteágazó témáit.

Az oldalt sok középiskolás és egyetemista látogatja, akik napi szinten használják az internetet és ismeret- és élményhiányban szenvednek a 20. századi történelmet illetően,  de az érdeklődésük azonban nyilvánvaló.

A legtöbb látogató a 30-60 év közötti internethasználók közül kerül ki, mivel bennük feltételezhető a legerősebb érdeklődés a múlt iránt, a legerősebb hajlam a nosztalgiára, ez a korosztály az, akiket leginkább érdekel a ki vagyok, honnan jöttem kérdése, szülei és nagyszülei múltja, egyszóval: maga a történelem;

 

 

Médiaajánlat:

Oldalunkon változatos megoldást kínálunk minden megjelenési igényre.
Egyedi elképzeléseivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!​