Skip Navigation LinksActualMedia-ingatlanbefektetes

 

Az ingatlanbefektetes.hu oldal az Ingatlan és Befektetés ingatlanpiaci szakmai magazin hivatalos website-ja.

Az oldal 2009.januárjától elsősorban a korábbi évek anyagainak archívuma, illetve a megújult lap anyagait is részben itt archiválja a szerkesztőség. Mivel az oldal a lapra épül, az információk 2-3 hetes csúszással jelennek csak meg az oldalon.

 

 

Az Ingatlan és Befektetés szaklapot 1998-ban alapították tulajdonosai. A kiadó és a szerkesztőség azon ingatlanpiaci szakújságírókra épített, akik a 10 évvel korábban alapított Ingatlanpiac című lap szakmai hátterét biztosították.

Ma már az Ingatlan és Befektetés nem egyszerűen egy speciális gazdasági újság, hanem egy márkanév, amely kutatások, tanulmányok, szakmai konferenciák, kiadványok, rendezvények és médiumok gyűjtőfogalma is.

 

Mint ilyen, valamennyi tevékenységével információforrásként jelenik meg az építési, ingatlanpiaci és pénzpiaci vállalkozások széles látókörében. Ennek megfelelően az Ingatlan és Befektetés munkatársai arra törekszenek, hogy a magyar ingatlanpiaci fejlesztések, befektetések, rekonstrukciók, pályázati lehetőségek és pénzpiaci jelenségek témakörében hiteles információkkal szolgáljanak olvasóiknak, megrendelőiknek. Az országos terjesztésű lap célközönségét elsősorban az ingatlanfejlesztők és befektetők magyarországi képviselői és a területhez kapcsolódó szakmákban működő társaságok (ingatlan-tanácsadók, -forgalmazók, -üzemeltetők, értékbecslők, pénzügyi szakemberek, bankok, biztosítók, önkormányzatok) adják.

 

Az oldal elsősorban archívumként funkcionál.

Célcsoport: az ingatlanszakmában dolgozók

 ​

Médiaajánlat

Oldalunkon változatos megoldást kínálunk minden megjelenési igényre.

Egyedi elképzeléseivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!