Skip Navigation LinksActualMedia-ingatlannet-hu

A 2000-ben indult Ingatlannet.hu Magyarország meghatározó ingatlanhirdető és -kereső portálja. Több mint 200 000 ingatlanhirdetéssel és 65 000 regisztrált felhasználójával (ebből 1 800 ingatlanközvetítő) Magyarországon a piacvezetők között van. Számos olyan ingyenes szolgáltatást nyújt az ingatlant keresők számára, mely megkönnyíti a legmegfelelőbb ingatlan megtalálását.

Az Ingatlannet.hu különösen hatékony lehet a nagy értékű, egyedi sajátosságokkal rendelkező ingatlanok eladásában, mert számos olyan információt (részletes leírás, alaprajz, fénykép) lehet a hirdetésekhez kapcsolni, amely segít az éppen ilyen ingatlant kereső, különleges igényű vevő megtalálásában. Az Ingatlannet.hu hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban annál, hogy segítségével havonta átlagosan 500-800 millió Ft értékű ingatlant értékesítenek.

Rendszerünket folyamatosan fejlesztjük a mindenkori felhasználói igények alapján, ezért az ingatlant keresők biztosan megtalálják a legmegfelelőbb ingatlant és így az értékesítők is hatékonyan hirdethetnek. A felhasználó abban az esetben lép kapcsolatba az ingatlanhirdetővel, ha már minden információ a birtokában van az ingatlanról, ezáltal az érdeklődés / eladás arány a lehető legmagasabb lesz.

 

Médiaajánlat:

Oldalunkon változatos megoldást kínálunk minden megjelenési igényre.

Egyedi elképzeléseivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!​