Skip Navigation LinksActualMedia-ittlakunk

Mi az ittlakunk.hu?

Huszonhárom barátságos kerületi közösségi lapból álló csoport. (Innen kiindulva lehet felfedezni a kerületi lapokat: ittlakunk.hu)

 

Az egyetlen olyan online publikáció, amivel egy-egy környék/kerület lakosságát el lehet érni és be lehet vonni a környékről folyó beszélgetésekbe

 

Lapunk segítségével több ezer adott kerületbeli egyedi látogató érhető el havonta - a látogatók száma folyamatosan növekszik

 

Kerületi Facebook-csoportjaiban jelenleg közel több tízezer budapesti kerületi rajongót érünk el.

 

Mit szeretne az ittlakunk.hu?

Segíteni szeretnénk a helyieknek, a kerületek lakóinak és dolgozóknak abban, hogy könnyen megtalálják mindazt, ami helyben érdekes. Programokat, híreket, szolgáltatásokat, iskoláztatási, közlekedési, kutyatartási és építési infót.

 

És nem utolsósorban egymást, azokat az embereket, akik ugyancsak szívesen osztanak meg a többi helyivel minden hasznos és érdekes értesülést, szívesen segítenek egymásnak, szívesen fognak össze jó ügyekért.

 

A portálcsoport politikai és gazdasági szervezetektől egyaránt független, de ez nem jelenti, hogy ne tennénk le a garast bizonyos értékek mellett. Ilyenek: az élénk helyi közélet, az erős közbiztonság, a természet és a zöldterületek védelme, a kulturális élet gazdagsága, a helyi döntések és gazdálkodás átláthatósága.

 

Miért érdemes megjelenni az ittlakunk.hu-n?

Óriási az igény jó minőségű helyi médiára, és ez az igény nincs kielégítve.

 

Az ittlakunk.hu jelenleg a legalkalmasabb online média a kerületek lakosságának megcélzására.

 

A helyi ügyek iránt érdeklődő olvasóink könnyen befogadják az őket közvetlenül érintő helyi kereskedelmi típusú információkat, üzeneteket, hiszen egy akció, egy bolt nyitása éppúgy fontos lehet számukra, mint a parkolási szabályozás változása, vagy a játszótér állapota.

 

 

Médiaajánlat

Oldalunkon változatos megoldást kínálunk minden megjelenési igényre. Egyedi elképzeléseivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!​