Skip Navigation LinksActualMedia-kecskefeszek

A Kecske Fészek Humorportál az ezredforduló évében alakult. 2006 óta folyamatosan növekszik a látogatottság. Napjainkra az állandó szerkesztőség mellett, kialakult egy törzslátogatói kör is, ami folyamatosan bővül. Az elmúlt években a látogatottság mellett a hozzáférhető tartalom is évről évre nő.​

A Kecske Fészek egyedülálló a humorportálok között azzal, hogy a szerkesztők, és a látogatók által feltöltött viccek is kemény rostán mennek át, így biztosítva azt, hogy friss, aktuális, fiatalos, szórakoztató maradjon az oldal mindig, ám ne lépje át a humor és az ízléstelenség közti vékony határt. S teszi ezt a szerkesztőség azért, mert minél szélesebb látogatói kört szeretne kielégíteni, minőségi, igényes poénokkal.

 

Az oldal látogatóink zöme 12-42 éves korosztályból érkezik, nagyjából fele-fele arányban nők és férfiak az ország minden részéről (közel fele a budapesti régióból), de vannak látogatóink határon túlról is.

 

A Kecske Fészek mindig lépést tart a korral, így technikailag éppúgy folyamatosan fejlődünk, mint arculatban. Azonban bármikor frissítünk is az oldalon, annak értékeit mindig átmentjük, hisz a cél változatlan: minél szélesebb kört tudjunk kiszolgálni, a lehető legjobb poénokkal.

 

Médiaajánlat

Oldalunkon változatos megoldást kínálunk minden megjelenési igényre.
Egyedi elképzeléseivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! ​