Skip Navigation LinksActualMedia-leckekonyv

A Leckekönyv. hu kifejezetten a Corvinus Egyetem (volt Közgáz, BKAE) hallgatói számára kialakított közösségi portál. Felhasználóink a jövőben várhatóan a társadalmi elit tagjai lesznek, vezető beosztást fognak betölteni, és  jóval többet költenek az átlagos egyetemistáknál. Más online médián keresztül nagyon nehezen lehet a Corvinus egyetem közösségét ennyire koncentráltan elérni, ezért úgy gondoljuk, hogy kiváló médiafelület hirdetései számára.

 

A tanulás folyamata végigkíséri életünket. Jó pap holtig tanul, tartja a mondás. De tisztában vagyunk-e azzal, hogy miként kell tanulni, hogy hol van lehetőségünk speciális szakismeret elsajátítására?

 

Az oldalunkon az egyetemi hallgatók, rengeteg tanulást segítő segédanyagot találnak ahhoz, hogy alaposan felkészülhessenek egy-egy vizsgára! Gondolunk itt a konkrét jegyzetekre, (amelyeket minden hallgatónak lehetősége van feltölteni az oldalra), a tippekre, tanácsokra, hogy hogyan tudják tartósan és gyorsan megtanulni az információkat!

 

Emellett a Leckekönyv.hu állásajánlataival, albérlet hirdetéseivel is segíti a hallgatókat az egyszerűbb boldogulásban. A főoldalra mindig friss hírek, felhívások kerülnek ki, hogy a hallgatók naprakészek legyenek az őket érdeklő területeken.

 

A Leckekönyv.hu közösségi oldalnak jelenleg több, mint 14.800 regisztrált felhasználója van.

 

Médiaajánlat

Oldalunkon változatos megoldást kínálunk minden megjelenési igényre.

Egyedi elképzeléseivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!​