Skip Navigation LinksActualMedia-majomkenyer

 

Azért indítottuk a Majomkenyer.hu oldalunkat, mert szeretünk enni. Meg azért, mert ez néhányunk számára nem egyszerű és problémamentes része a mindennapoknak. Aztán meg azért, mert tudjuk, hogy minden nehézség ellenére lehet élvezni is egy diétát. Nem, nem a fogyókúrákra gondolunk, hanem a kényszerű vagy önként vállalt életmódra, amikor egy tudatos, ésszerű vagy elkerülhetetlen döntés miatt nem ehetünk vagy nem akarunk megenni mindent, ami a legtöbbek számára mindennapi étel.

A Majomkenyér azoknak a "tiszta ételeknek" az oldala, amelyeket gond nélkül ehet egy táplálékallergiával, táplálékintoleranciával együtt élő ember vagy a diétát tudatosan, önként választó féri és nő.

 

 

Mintaétrendekkel, receptekkel, külföldi beszámolókkal, személyes tapasztalatokkal és szakmai tanácsokkal, szakértői válaszokkal is segítünk majd az oldalon, amely az ételek mellett kozmetikumokkal, háztartási szerekkel, s minden olyan dologgal foglalkozik majd, amely hatással van a szervezetünkre, s így a mindennapjainkra, az egészségünkre. Szeretnénk, ha Te, aki olvasol minket, aktívan részt vennél abban, hogy miként formálódik az oldal, s olyanokra találnál a Majomkenyér köré gyűlő közösségben, akikkel szívesen váltasz email-t, csetelsz vagy osztod meg a tapasztalataidat.

 

A Majomkenyér nem volt könnyű névválasztás, de több okból is úgy érezzük, ez a megfelelő. Egyrészt azért, mert a szó egyik fele , a "kenyér" egyértelműen utal egy olyan alapvető élelmiszerre, amellyel kapcsolatban szinte mindenkinek ugyanazok a dolgok, élmények jutnak eszébe - enni, főzni, úgy enni és főzni, hogy az jó legyen nekem és a szeretteimnek. Mindemellett azonban azt is szerettük volna üzenni, hogy néha nem kell ezt olyan komolyan venni - tartsuk be a ránk osztott, vagy magunkra vett szabályokat, aztán keressünk és lássunk meg minél több olyan dolgot, ami megnevettet, ami vicces, amitől vidámak tudunk lenni. (Arról nem is beszélve, hogy a majomkenyérfa több ezer évig él és a hozzáértők szerint szerencsét hoz.)

 


Médiaajánlat

Oldalunkon változatos megoldást kínálunk minden megjelenési igényre.
Egyedi elképzeléseivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! ​