Skip Navigation LinksActualMedia-ntv1

ntv1.hu – Egy nem hétköznapi Online Tv

Az oldal - nem titkoltan a nem hétköznapi embereket kívánja elérni és közelebb hozni az átlagemberek világához!

 

A médium azt a magyar, financiálisan tehetős, gazdag réteget kívánja pozitív előjelű górcső alá venni, aki becsületes munkával, törvényes úton, kitartással, szorgalommal szerezte vagyonát, vagy érezvén, hogy többre hivatott, elindult a gazdagodás útján.

 

A portál missziója: akaraterővel, küzdéssel kovácsolt sikertörténetek bemutatása.

Az ntv1.hu szűkebben a 25-50 év közötti közép- és felsővezetőket, valamint üzletembereket kívánja megcélozni, de tágabb értelemben mindazokhoz szól, akik igényt tartanak a minőségre életük minden területén, mert ettől komfortosabban érzik magukat, és készek tanulni sikeres honfitársaiktól, valamint változtatni saját sorsukon.

 

Az ntv1.hu „Zártkör” közösségébe történő jelentkezéseket az üzemeltető egyesével, személyesen vizsgálja meg, ezáltal is garanciát vállalva a színvonal kiépítéséért és tartásáért. A jövőbeni tagoknak egy rövid leírással, néhány sorban be kell mutatniuk önmagukat, elért karriereredményeiket, ami egyrészt segíti az elbírálási kérelmet, másrészt, a hazai piacon olyan egyedülálló közösségépítő lehetőséget teremt ezáltal, ahol a hasonló gondolkodásmódú emberek oszthatják meg egymás közt gondolataikat, eredményeiket. 

 

 

Médiaajánlat

Oldalunkon változatos megoldást kínálunk minden megjelenési igényre.

Egyedi elképzeléseivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

 

 ​