Skip Navigation LinksActualMedia-optimusz

​​

Az Optimusz Direkt Marketing rendszer használatával egy olyan korszerű, célzott hirdetési és hatékonyságát tekintve mérhető kommunikációs megoldásokat kínálunk, amellyel a reklámkampányok kiemelkedő eredményt érhetnek el. Az Ön célcsoportja az egyedülálló szűrők segítségével az alap demográfiai adatszűréseken túl, kiegészítve a különböző life-style adatokkal pontosan meghatározható, így hirdetését csak ténylegesen csak azok a személyek kapják meg, akik az Ön célcsoportjába, vevőkörébe tartoznak.

Az Optimusz Direkt Marketing adatbázis mérete : 1 268 321 fő (2013. február )

Főbb jellemzői: Teljesen homogén, dinamikus, 110 szűrős regisztráció útján felépített opt-in direkt marketing adatbázis.

A szűrők tetszőleges összeállításával az adatbázis több ezer célcsoport leválogatást tesz lehetővé, amely minden esetben célzott, hatékony, mérhető és kétirányú direkt kommunikációt biztosít a választott kommunikációs csatornák / e-mail, SMS stb…/ külön-külön vagy együttes alkalmazásával.

A kampányok hatékonyságának alapja a regisztrációk során gyűjtött adatok minősége és hitelessége, illetve az adatbázis folyamatos – esetünkben – hat havonkénti frissítése.

Az adatbázis és a kínált szolgáltatások a hatályos adatvédelmi és adatkezelési törvényeknek megfelelnek.

 

Médiaajánlat

Változatos megoldást kínálunk minden megjelenési igényre.

Egyedi elképzeléseivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!​