Skip Navigation LinksActualMedia-termalfurdo

A Termalfurdo.net portál dinamikusan bővülő tartalommal és látogatottsággal 2005. óta mutatja be hazai egészségturizmus szereplőit: a magyarországi gyógy- és termálfürdőket, a közelükben található szállodákat, és egyéb szálláshelyeket. Az adatbázist frissülő tartalomszolgáltatás - fürdőkkel, fürdőzéssel, wellness-szel kapcsolatos cikkek, programajánlók, hírek - és játékok egészítik ki.
A legnépszerűbb keresőben a Google-ban a Termalfurdo.net a fürdőzéshez, wellnesshez kapcsolódó keresőszavak és keresőszó-kombinációk széles körére 1-3. helyen jelenik meg.

Pillérek:

 

Adatbázisok

A Termalfurdo.net portál gerincét két egymással szorosan összefüggő és integrált adatbázis alkotja: a magyarországi fürdőket tartalmazó, és a fürdők közelében található szálláshelyeket bemutatató adatbázis. Az egyes fürdők oldalairól a látogatók egyetlen kattintással juthatnak el a településen található szállások listájához.

 

Tartalomszolgáltatás

A tartalomszolgáltatás mindenekelőtt a portál felhasználóit hivatott visszatérő látogatásra csábítani programajánlókkal, az egészségturizmussal kapcsolatos hírekkel, fürdőzéssel és wellness-szel kapcsolatos írásokkal. Emellett azonban PR cikk formájában hatékony lehetőséget kínál partnereink számára is a kiemelt megjelenésre.

 

Hírlevél

Szintén a visszatérő látogatásokat igyekszik elősegíteni a hírlevél, amelyet több mint 130.000 feliratkozott felhasználónak küldünk ki.

 

Játékok

Regisztrált felhasználóink számát nyereményjátékkal igyekszünk folyamatosan növelni. A látogatók szórakoztatását szolgálja, egyben a portál iránti elkötelezettségét is növeli az eddig két ízben, a tervek szerint ezentúl évente megrendezésre kerülő fotópályázat, amelyre 2008-ban több mint 550 képgalériát neveztek a játékosok.

 

Demográfiai Adatok:

 

Férfi: 28%, Nő 72%

Lakhely: Budapest: 23%, megyeszékhely és vidéki város: 38%, község: 39%

Korcsoport: 0-17 éves korig 1%, 18-35 éves korig 55%, 36-49 éves korig 29%, 50 éves kor felett 15%

Felhasználóink megoszlása az ESOMAR társadalmi kategóriák szerint: „A": 20%, „B": 24%, „C1": 21%, „C2": 20%

 

Médiaajánlat:

Oldalunkon változatos megoldást kínálunk minden megjelenési igényre.
Egyedi elképzeléseivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!