Skip Navigation Linkshttp-actualmedia-hu-mindenkilapja_hu-html

A mindenkilapja.hu alapötlete még 2002-ben fogalmazódott meg két fiatal egyetemista fejében. Akkoriban a webes megjelenés még gyerekcipőben járt, és egyértelmű volt hogy ebbe az irányba érdemes fejleszteni, hiszen a web fejlődése szinte követhetetlen tempóban szülte meg a jobbnál-jobb portálokat, webes alkalmazásokat. Az ötlet egy ingyenes weben történő megjelenés lehetőségének biztosításán alapult. Az ötletgazdák szerették volna, ha mindenki akár számítógépes, vagy programozói előképzettség nélkül könnyedén létrehozhat magának egy egyedi weblapot, ahol publikálhatja saját tartalmait.

Az első párezer regisztrációt követően kiderült, hogy a felhasználók nagy lelkesedéssel ásták bele magukat weblapok ezreinek készítésébe, számtalan személyes portfólió oldal, családi, baráti weblapok és nem várt céges weblapok is születtek. Az évek során számtalan fejlesztésen esett át a portál, hiszen a web gyors fejlődése és a felhasználók folyamatosan növekvő igényei ezt megkövetelték. Mára már nem csak weblap, hanem blog, fórum készítésére is alkalmas, valamint fotók és galériák megosztására is használható.

Az új 3.0-ás verzió egy versenyképes és számtalan lehetőséget kínáló portál, ahol minőségi tartalmakat lehet megosztani és publikálni.


Médiaajánlat:

Oldalunkon változatos megoldást kínálunk minden megjelenési igényre.
Egyedi elképzeléseivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!